fbpx

Om Gobolito

När, var och hur som helst.

Vår idé

Företag och organisationer ska möta sina kunder på bästa sätt oavsett kanal. Ju bättre ett möte blir desto större är chansen att det upprepas. Därför sätter vi fokus på tydlighet och användbarhet. Budskapet ska nå fram. Syftet ska framgå.

Det här kan vi

Vi gör det mesta inom marknadskommunikation och vi gör det tillsammans med kunder över hela Sverige. Om du är nyfiken på vad vi gjort kan du kika under Uppdrag. Vill du ha mer detaljer finns det i vår Blogg. Dessutom kan du se vad vi gör dessemellan på Twitter.

Vilka är vi?

Gobolito består idag av Magnus Stålberg och Markus Jansson. Tillsammans har vi drygt 20 års erfarenhet av marknadskommunikation och webb. Dessutom har vi ett nätverk av partners som vi samarbetar med i större projekt.

Vad har vi gjort?

Våra kunder spänner över många branscher och organisationsformer. Vi har bland annat skapat webbaserade upphandlingsverktyg till landsting och kommun, formspråk till sportbarer och webbplats till konsthantverkare. Våra kunder har valt oss därför att vi kan hela processen, från grafisk form till programmerad webb.

Vi finns på Sturegatan 87 i Falun